prettige paasdagen!

 

Fijne paasdagen allemaal!           

 

 

Reacties

Zizy-Marlene op 29-03-2013 16:42

JIj  ook  Meis.... veel plezier. xxx

EJW op 29-03-2013 17:25

Fijne paasdagen, Babbel. Heb net een doos biologische eieren gehaald

Eva Bee op 30-03-2013 11:46

Jij ook fijne dagen Babbel. Ik doe er zelf niets aan. Het zijn dagen als alle andere.

Simen Vrederat op 30-03-2013 12:04

Niet vergeten de paaseieren eerst te ontdooien he

Baps op 31-03-2013 12:47
Fijne Pasen,'n mager zonnetje maar we doen 't ermee.
Que ツ op 31-03-2013 17:35

Jij ook fijn paasweekend Babbel,  hou je nog genoeg taart over voor de rest van de week ;-))  lief had vanmiddag verachillende smaken Calzone gemaakt en dan moet ik straks weer eten ik zit nog vol, maar gewoon aan tafel gaan zitten en net doen of ik eet,  want we hebben visite, nouja ik hoef gelukkig niet meer mijn bordje leeg te eten ;-))

is het druk en gezellig bij je Babbel, ik ben weer foetsie,  laterssssss

redrose op 02-04-2013 20:45

Hoi Babbel

De paasdagen vlogen voorbij en wat hebben we genoten van de zon.

Ook al was het niet warm, we hebben kunnen wandelen langs de zee....I loveeeeeeeeee itttt op naar veel meer zon

Fijne week

Groetjes van redrose

Que ツ op 03-04-2013 10:51

Morguh Babbel,

Wat ben je stil,  toch niet ziek hoop ik, of ben je nog eitjes aan het pellen,  of druk met de over gebleven taart in de weer ツ

Nou ik ga opschieten hier want het is heerlijk weer en wil na de middag de hort op,

fijne woensdag Babbel,

liefs uit Noord-Holland ツ

DJ X op 05-04-2013 13:43
Meneer stond op, want de wekker liep af! Een zekere graad van domheid is nodig om nog in wonderen te kunnen geloven? Tja, weet je dat 8 op de 10 op deze planeet nog in een almachtige gelooft! Thanx Babbelegoegje ook voor je bezoekje! Prettige verdagdagen nog & dito!
Yvonne op 09-04-2013 15:54

Hoi Babbel,

en, hoe waren je Paasdagen? Al weer een poos geleden he, hier waren ze best druk. Een loge, de kinderen, kleinkinderen en moeders te eten. Maar tweede paasdag een heerlijke wandeling gemaakt met Olla en een vriendin, super.

Liefs,

yvonne

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:06

Wil, bedankt leave. Zondag s.s. belooft de eerste warme zonnige dag te worden, weinig regen, veel zon en 18 graden. Mocht je deze kant opkomen, je weet me te vinden op ons favoriete terrasje, :) Jou niet onbekend. We zijn er vaak zondagsmiddags te vinden, maar as zondag kunnen we vast weer buiten zitten i.pl.v. achter het raam. maar, vandaag is het nog woensdag, dus wens ik jou eerst maar een fijne woensdag verder....

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:14

Edwin, goedzo. Eieren van de blijde kip. Met blije kip garantie dus. Hier scharrelen mijn eierproducentjes weer lekker rond het huis.

Ik heb drie kippen en een haantje. Het haantje en één kip zijn inmiddels hoogbejaard. Twee jonge kippen leggen dagelijks een eitje, al slaat eentje wel eens een dag over. Moet zeggen, dat  het met de eitjes volgend jaar wel helemaal gebeurd zal zijn, want de 'twins' zijn voor de fok in de legbatterij voorgeprogrammeerd om de eieren van hun hele levenscyclus binnen twee jaar uit te poepen, daarna zijn ze rijp voor de slacht, maar niet bij mij hoor. Mijn dames blijven gewoon en ik ga in de winkel dan weer eieren met blije kipgarantie kopen.

Eigenlijk wil ik nog (al heel lang) een logje schrijven over de kippen, dus moet ik het niet weer alvast in de reacties doen...dus ..

liefs..

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:21

Eva, ik doe er ook verder niets aan hoor. Als kleinzoon Ate wat ouder is en hier logeert, ga ik vast wel eieren verstoppen, want dat zoeken van eieren is toch wel een leuk spelletje.

Ik kom bijna dagelijs even bij jou aanwippen en wacht vol spanning op 'nieuws.

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:23

Simen, ik ben zo'n enthousiaste kippenhouder, ik haal ze al uit het nest als ze nog warm zijn.  Soms haal ik ze nog onder hun gat vandaan, als ik zonder zit.

En dan denk ik aan een oom van mij, die altijd zei ïk wou dat ik een kip was, dan lei ik een ei en vrat het zelf op. ;)

 

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:32

Babs, we moeten het er wel mee doen hé.

Maar de meubelboulevards vaarden er wel bij, denk je ook niet?

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:35

Que, heb ik ook wel eens gedaan hoor, als je uit fatsoen voor de gastvrouw/heer wel wat moet eten, één lepel op je bord en dan uitsmeren over je bord zodat het net lijkt, of je eruit gegeten hebt. Moet wel een beetje  stiekem gebeuren natuurlijk. Het is altijd druk en gezellig als de familie er is, maar daar weet jij alles van hé.

Liefs...

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:40

ja Redrose, ik heb je prachtige foto's van het strand gezien. As zondag zal het wel drukker zijn op het strand, dat beloofd een hele mooie dag te worden.

Wn toch altijd mensen op het strand hé. Wij waren zondag in ons favoriete restaurant aan het meer. Het was ons nog wat te koud om op het terrasje te zitten, maar er zaten natuurlijk wel mensen. Wel met de jas aan en sommigen zaten er niet lang, maar toch.. en er kwamen zelfs al wat bootjes voorbij.

Liefs...

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:44

Que, tja, ik lees meer dan dat ik reageer de laatste tijd. Er is ook zoveel te lezen..

Hutje al verkocht? grijnsss...

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:47

Ja X, die spreuk vond ik ook wel heel speciaal leuk voor jou. Er is altijd heel veel te lezen bij jou, ik kom er dus graag. :)

Babbelegoegje op 10-04-2013 15:50

O ja X, bedankt, de verjaardagen van mijn kinderen waren ook gezellig, We vierden het in Helmond.

Latersssss...!

Babbelegoegje op 10-04-2013 16:00

Yvonne, leuk dat je hier ook weer even langs kwam. Het wordt nu lekker weer om te wandelen, de natuur ontluikt nu snel, nu het regent en wat zachter wordt. Cooky wil helaas niet meer wandelen. Die gaat momenteel wel erg achteruit qua gezondheid. Eigenlijk moet ze nog wel mee op vakantie, anders weet ik ook niet, hoe het moet met haar. Dat is weer opnieuw een hele zorg.

Liefs....

Babbelegoegje op 10-04-2013 16:04

Que, ik heb een shoutbox even bovenin mijn weblog gezet. Dit is tijdelijk,  om uit te proberen, om even te bekijken, of die beter bevalt  dan die tekstbalk. Als het goed bevalt zoek ik er een beter plekje voor en haal ik de tekstbalk weg.

Eva Bee op 11-04-2013 11:56

Babbel, zoals je gemerkt hebt ben ik niet erg actief meer op Punt. Ik vind het gewoon een waardeloze site geworden. Daarbij is mijn blog-inspiratie belabberd.

Het is nog wat vroeg maar ik wens je toch alvast een fijn weekend toe. Daar kan een mens niet vroeg genoeg mee beginnen... ;-)

DJ X op 11-04-2013 14:53
Babbelegoegje, goed dat ik jou nog heb hè? Tenminste toch ééntje die het leuk vind? Het is triest geworden bij punt 2, iedereen zit in een isoleercelletje! Helemaal gelijkvormig geworden aan andere siteleveranciers met één verschil dat je hier meer vrijheid hebt voor je tekstbewerkingen! Dat is wel een pluspunt voor punt 2! De enige waar je dezelfde soort tekst kan creeren in de topic & de reactieruimte, bij de anderen dringen ze in de reactieruimte allemaal kleine tekst op waar je niets kan aan wijzigen, je moet de goede dingen ook zeggen natuurlijk! Tot ziens en het beste nog Babbelegoegje!
Babbelegoegje op 11-04-2013 14:57

Tja Eva, zoals je ziet is het hier precies hetzelfde, belabberd. Komt weinig uit mijn 'pen. Maar ik volg iedereen nog wel en lees wel veel.

Moet wel zeggen, dat punt 2 niet meer zo'n probleem voor mij is, ik weet bijna helemaal hoe alles werkt. Ik weet beter hoe punt 2 werkt dan wordpress. Daar kan ik bijna nog niks op beginnen. Begin daar dus ook verder niet meer aan.

Jij dan ook maar alvast een fijn weekend...en de dagen ervoor.

Zodra ik meer weet over je boek en bestelling zal ik hier ook wat reclame maken hoor.

Liefs....

Babbelegoegje op 11-04-2013 15:10

X, veel bloggers lezen niet wat je schrijft en lezen de reacties ook niet. Ik probeer altijd blogjes en mensen goed te begrijpen. Dat neemt natuurlijk wel wat meer tijd ook.En ik heb ook andere dingen aan mijn hoofd, zoals de aftakeling van mijn hond en hoe dat dan met de vakantie komt.

Hier houdt het ook niet over aan reacties hoor. Enige lieve trouwe bezoekers en voor de rest is het, kom je bij mij, dan moet ik ook maar even bij jou komen. En daar trek ik me tegenwoordig niet zoveel meer van aan. Graag of niet, anders is het niet leuk meer.  En ik lees graag bij jou.

Intussen heb ik die shoutbox er wel opgezet, maar ik denk wel, dat dat het lezen van- en reageren op de blogjes natuurlijk niet bevorderd. . Dus waarschijnlijk haal ik die wel weer weg.

Liefs....

DJ X op 12-04-2013 12:11
Babbelegoegje, je weet dat ik aan die zijkant geen energie verspil, ik had liever iets dat in het midden zou staan, maar dat was niet gelukt met zwarte achtergrond, enfin deze is eigenlijk ook niet echt volledig zwart zoals bij punt 1, maar kom we kunnen ermee werken. Veel geluk nog met je hond, maar je weet niets is onverslijtbaar of onsterfelijk? Het allerbeste nog Babbelegoegje!
Babbelegoegje op 12-04-2013 15:12

Shoutbox verwijderd i.v.m. gebrek aan belangstelling.

Babbelegoegje op 12-04-2013 15:16

X, jouw logjes zijn wel duidelijk, hier is het volgens mij wel even zoeken, maar ja...

En de hond, tja, zij is zestien jaar, dus, komt wel dichterbij.

Fijne dag morgen eerst, X.

DJ X op 12-04-2013 21:16
Hoe oud kunnen die dan worden Babbelegoegje? Ik heb zelf geen hond maar mijn ex wel, hoeveel geld die al kwijt is aan dierenartsen je houdt het niet voor mogelijk! Haar hond heeft nu waarschijnlijk een steen op de blaas! Als hij geopereerd moet worden kost dat even 60O euro en ze is er al 60 kwijt aan het bezoek! Die dierenartsen zullen wel snel rijk zijn! Ze had ook al veel geld kwijt voor katten die nu al lang dood zijn! Ben ik blij dat ik geen hond heb, ik wil daar geen slaaf van zijn....ik woon trouwens veel te klein om dieren te kunnen houden, de enige dieren die ik op bezoek krijg zijn in de zomer de lastige muggen en de minder lastige vliegen, hopelijk krijgen we geen tijgermuggen op bezoek? Dito Babbelegoegje & tot je nog eens wat meer tijd hebt zeker?
Que ツ op 12-04-2013 22:43

Babbel de rest zat gelukkig ook nog vol,  dus ik hoefde me niet te schamen iig,

oh ik was van de week ook een beetje stil,  had zoveel te doen en nog wat verjaardagen er tussen door,  maar het is gelukt ,

nee hutje nog niet verkocht ツ we gaan van het weekend met de boot weg,  ze zeggen dat het zondag en maandag mooi weer gaat worden,  ik neem voor de zekerheid mijn skipak ook maar mee ツ

Ohw ik ben net te laat voor de shoutbox lees ik,  was die overbelast Babbel ツ

Dat klopt Babbel dat sommige mensen niet eens het logje lezen,  laatst was ik ergens die had er opstaan dat haar man in het ziekenhuis lag, staat er een reactie onder van ik kom even langs jullie een fijn weekende te wensen en gniet ervan samen,  bla bla bla, dus niet eens gelezen wat er staat en ook geen een reactie gelezen dus, nou dat vind ik erg, ik heb ook wel eens een fout antwoord gegeven,  maar niet omdat ik niet had gelezen,  ik had het verkeerd begrepen,  en was ook de eerste die reageerde toen,  we keutelen gewoon lekker door op onze eigen gangetje Babbel,

zondag weer voor je terrasje denk ik,

fijn weekend Babbel,

liefs que

Que ツ op 12-04-2013 22:46

Ohw ik ben nieuwsgierig naar je nieuwe logje,  jaja en dat allemaal door mijn hutje ツ

Babbelegoegje op 17-04-2013 02:59

X, heb jij geen spinnen?

Ik had ratjes, die bjna niks kosten. De dierenartskosten liepen wel nogal hoog op zodat het wel heel erg dure ratjes waren. Tja, je laat die dieren ook niet creperen. Ik heb ook veel ellende gehad met mijn kippen. Helaas gingen ze drie keer zo snel dood als ik ze medicijnen gaf van de dierenarts. Heb dus wel besloten, dat ik met mijn kippen niet meer zo snel naar de dierenarts ga, die dierenartsen weten net zoveel  van kippen als ik. Konijnen hebben dierenartsen ook geen verstand van. Maar ja, die hond van mij, je gaat je toch aan een dier hechten. Helaas kan de dierenarts niks doen tegen ouderdom en aftakeling.

Maar een dier geeft ook veel liefde X.

Laterssss....

Babbelegoegje op 17-04-2013 03:06

Que, ja we keutelen lekker door. Aan het eind van de week krijgen we weer nachtvorst las ik.

We zijn naar het terrasje geweest, zoals je in het volgende logje al las. (ik loop wat achter met de reacties)

Het weer viel hier zondag zwaar tegen, maar de kerstman was er wel op gekleed, hoewel hij zijn wollen sokken was vergeten. Nja, meer over de zondag en jouw bootreisje in de andere  logjes...

O ja, die shoutbox, helaas weinig belangstelling...

DJ X op 17-04-2013 09:47
Babbelegoegje, ik vind niet dat men zich door dierenartsen moet laten uitbuiten, maar ja ieder doet met het leven wat die wil, in ieder geval dat hondje van mijn ex is al heel oud, men had de keuze om hem te laten inslapen, maar dat noemde ze dan sadistisch, hahaha, inslapen is toch niet sadistisch? 600 euro vragen om eens te snijden dat is pas sadistisch! Ik weet niet of dat van die dieren liefde is, het is eerder afhankelijkheids business denk ik? Mensen beelden zich in dat die dieren hetzelfde denken als wij, maar dat is niet zo! We moeten allemaal op een dag afscheid nemen van het leven, niets is onsterfelijk. Kijk, er is een meisje van 16 gestorven door haar tampon te lang te laten zitten, de familie en de dokter dachten dat ze gewoon griep had, maar niets was minder waar! Ik vind toch niet dat het doel van mijn leven is om slaafje te zijn van een dier? Nee hoor, er zijn wel leukere dingen, en hoeveel dumpen de hond niet na een tijd omdat ze dat beu zijn? De dierenartsen, dierenhandelaars & kwekers worden er wel rijk van! Vriendelijke groetjes nog Babbelegoegje!
DJ X op 17-04-2013 09:55
http://www.vandaag.be/binnenland/122498_katia-16-sterft-door-tampon-.html
DJ X op 17-04-2013 11:46
PS Babbelegoegje, wat moet ik met spinnen, ik ga daar niet speciaal achter zoeken zo, er zullen er waarschijnlijk wel ergens verborgen zitten, maar die met de lange poten zijn wel een beschermde soort, die hele grote zitten niet in huis denk ik toch? Ik heb niet zo'n relatie met dieren. Wij behoren toch bij de menselijke soort? Ik ben niet het jungle type en ook geen boskabouter.
Babbelegoegje op 17-04-2013 14:51

Hoef je geen boskabouter voor te zijn hoor X, hahaha...ik laat mijn hond van zestien ook niet meer opereren. Maar als je je dier verder nog kan helpen zal ik het echt wel doen. Met mijn konijntje heeft een dierenarts mij wel afgezet, denk ik. Moest drie keer terugkomen voor een spuitje en een week later was het konijntje dood. Kostte wel even 80 euro. Met die dierenarts praten over levenskansen e.d. kon ik niet, dan zei hij meteen kort en bondig, ja, ik wil hem ook wel in laten slapen hoor. VJa., ik vroeg naar het konijntje zijn overlevingskansen maar daar wilde de dierenarts niet op reageren. Tja, je laat je dier ook niet sterven als je hem nog kan helpen, toch?

Maar X. je hebt mensen, die echt van dieren houden, en dan van alle dieren. Je hebt mensen, die zeggen dat ze van dieren houden en dieren nemen, maar die ze verwaarlozen of mishandelen, , of alleen van hun hond houden en de hond gewoon andere dieren in de natuur laten doodbijten. En je hebt mensen, die zeggen dat ze niet van dieren houden en geen dieren nemen. En die laatsten val jij dus onder. Maar die mensen heb ik liever dan die tweede groep. In het asiel heb ik met allemaal te maken gehad en die mensen, die zeiden dat ze niet van dieren hielden, belden mij juist bijna altijd wel op en hielpen een dier wel als ze die op straat zagen lijden. :)

Vreselijk van dat meisje met die tampon. Soms hoor je de raarste doodsoorzaken.

 

Babbelegoegje op 17-04-2013 15:04

Ps maar als je zegt, jungletype en boskabouter, heb je wel gelijk, als het wilde dieren als slangen betreft. En dan wordt er een levend konijntje, vaak uit de dierenwinkel,  als voer in een glazen bakkie bij de slangen gezet. dier heeft totaal geen kans, in de natuur nog wel. Exotische dieren als huisdier houden ben ik ook op tegen.

Laatste tweets
,

     

                Let op. Als je in de balk
              een berichtje plaatst, zal
              dit pas te zien zijn, als je
       deze weblog weer opnieuw opent.


     Welkom op mijn weblog.
                    
               Laat je met mijn vinkje
         meeslepen in een wereld vol
          van liefde, fantasie, muziek,
               kunst en romantiek.  
 
           
      
 
           ”"
            Deelnemer aan de OBA
      (Onafhankelijke Bloggers Associatie)(Helder Camara, bisschop uit Brazilie)


  (Er zijn mensen die zo arm zijn,
 het enige wat ze hebben is geld)
 
Frysk - hollânsk wurdboek.
Nederlands-fries woordenboek.
          Type het woord in, dat je
          vertaald wilt hebben en
          klik op het gele cirkeltje.
         Je kunt daarna bij sommige
         woorden links onder op
         afspelen' klikken, om de
         uitspraak ook te horen.  


Another meaning. Stealers Wheel.
 Red red wine. UB40 with Bob Marley.
 
Mijn andere muziek, hier aanklikbaar:

*Placido Domingo & John Denver.
 
                        .
     Vissen in een vissenkom
           houden is ook
        dierenmishandeling


laatste reacties
Rubrieken
Mijn laatste logjes.
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Mijn punt vrienden
Links
Gelinkt door:
spam poison
Free Humming Bird 2 Cursors at www.totallyfreecursors.com
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl