verhaal in zes woorden.

Dit oude logje heb ik  moeten verwijderen omdat er een vreemde fout in zat, die ik niet kon verwijderen. Ik zet hem hier nu eerst maar even neer. Eens kijken of die fout  er nu nog in zit.  De fout was, dat ik die hele zijlijn hier ook nog eens onder in het reactieveld daar had staan. En bij reacties niet toestaan bleef dat er toch onder staan.

_________________________________________________________________________________


En dan nemen we twee kinderen.
 

Reacties

Pagina345
Babbelegoegje op 15-02-2013 13:50

 ˙éɥ uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuo lɐ ɟlǝz ɹǝ sɐʍ ɾıɾ ˙lǝʍ ʇǝɥ uɐʞ ǝɾ 'ǝız ˙ɹǝllǝʇ ǝıp ʇǝɯ uǝdloɥǝƃ uɾıɟ ʞoo x ʇqǝɥ ǝɾ ˙ʇǝop ʇǝɥ ǝɾ ǝoɥ ʇǝıu spǝǝʇs ƃou dɐus ˙ǝɾʇɹɐɥ ʍnoɾ uɐp ɹǝuıǝlʞ lǝǝʌ ʞoo uɾız sǝɾʇuǝʞǝʇ ǝıp 'ǝnb

Babbelegoegje op 15-02-2013 14:06

Hoi X, ik heb het spamfilter nog steeds uit staan. Want jij vliegt er gegarandeerd in. En dat komt denk ik door die lettercombinatie DJX ze lezen dat vast als russich xaxaxa.

Ik krijg toch weinig spam, wellicht dankzij de spam poison. Als het goed is lopen ze daar na één berichtje op vast. Dus geen twintig spamberichtjes meer binnen 2 minuten. En mocht  op een oude log de spam weer binnenstromen, dan zet ik de reactiemogelijkheid daar uit.

Babbelegoegje op 15-02-2013 14:10

Overigens, X, je kunt in de reactieruimte nog wel you tube filmpjes zetten hoor. Maar je moet de hele link zetten en niet, zoals op punt 1 een stuk tussen haakjes.

Eventueel kun je met je muis over de link en dan op het ketting icoontje de link weer twee keer invullen. Maar met een you tube filmpje moet dat zo ook lukken, hele link van you tube copieren.

Babbelegoegje op 15-02-2013 14:12

Ja Ann, daar moest ik meteen aan denken toen ik jouw tekst las.

Goed nieuws vvan je broer hé, gelukkig.

Fijn weekend alvast,

DJ X op 15-02-2013 14:25
Ja Babbelegoegje, dat bedoelde ik eigenlijk, maar de geplaatste links werken dan wel niet, die moet je dan zelf copycatten. Ik had het wel over Que die haar spamfilter had opgezet. Groetjes & laterrrsss!
Babbelegoegje op 15-02-2013 14:32

Daar heb ik geen last van, X. En ik wist wel, dat je het over het spamfilter had bij Que hoor. ;)  De meeste punters hebben het spamfilter er weer op. Snap het ook wel als je elke keer wel dertig spaberichtjes krijgt, wordt je ook knetter van. Bij mij gaat het tot nu toe wel heel goed wat spam betreft.

Laterssssss

DJ X op 15-02-2013 14:33
PS Babbelegoegje, er komen al lang geen tools meer voor me in de reactieruimte bij punt hoor, kan jij dan de tools nog wel gebruiken? Ik krijg alléén een smalle tekstruimte die niet meer open gaat, dat is alles, kan de letters niet meer dik zetten of schuin wat er ook allemaal van tools stond komt er bij mij niet meer op! Dus ook geen linkmaker of breker, dus de links werken niet direct meer die ik erop kan zetten via de reactieruimtes van punt.
DJ X op 15-02-2013 14:38
Dit is de link van mijn Music Favorites: http://www.youtube.com/playlist?list=FL0Z2_AxAK9EzKEx5booeBUA Ik denk niet dat die direct aanklikbaar is?
DJ X op 15-02-2013 14:46
Babbelegoegje, ik heb voor het éérst de stats ingekeken bij wordpress, triest!
Que ツ op 15-02-2013 15:53

Que ツ op 15-02-2013 15:57

Deze hierboven heb ik gewoon op de oude manier geplaatst,  dus zonder linkjes hoor,  net als op punt een,

Babbel ik ben altijd erg gauw onderste boven hoor ;-))

ik zal straks de linkjes van dat hartje ff opzoeken en hier neer zetten,

Ik had idd de spamfilter er op gezet eergister want het stroomde binnen,  maar DJ reageer jij dan niet met dar nieuwe profiel want ik kom nergens meer in de spam nu,

Que ツ op 15-02-2013 16:09

Ffies een klein stukje naar beneden scrollen dan staan ze er,  gewoon met  CTRL C en V doen.

KLIK HIER

Babbelegoegje op 15-02-2013 16:42

(Mijn haar moet even inwerken xaxaxa

O Que, werkt het wel zo als op punt 1 met die haakjes. Was ik in de war met Wordpress, denk ik, X.

Que ツ op 15-02-2013 17:00

;-))

DJ X op 15-02-2013 18:22
Tja Que, maar één nummertje, de link is van alle favorieten? Ja het kan per nummertje, armzalig, daarin is wordpress beter? Que ik vul al de gegevens in van mijn punt zoals bij Babbelegoegje. Maar Babbelegoegje heeft geen spamfilter opstaan en ik ook niet, er is af en toe wel spam, die blok ik dan gewoon. Ik maak op punt geen Youtube kadertjes omdat ze telkens maar één nummertje toelaten terwijl ze gemakkelijk een hele afspeellijst kun weergeven. Als men mijn link copycat kan men gemakkelijk de hele lijst laten afspelen zonder dat het stopt. Ik heb dus die kadertjes niet echt nodig, er zijn nog blogleveranciers die de links niet aanklikbaar weergeven, dan moet men die zelf bovenaan zetten in de httpbalk helemaal bovenaal je PC. Groetjes aan Babbelegoegje & Que!
DJ X op 15-02-2013 18:32

Hier een voorbeeld hoe het bij wordpress wel kan, de hele afspeellijst: http://darknews777.wordpress.com/

Babbelegoegje op 16-02-2013 04:25

Dj, ik kan zeer weinig op wordpress, niet eens de letters veranderen in een logje. Ik kan daar de htlm tekst ook niet openen en gebruiken.

Ik zal je link er even opzetten hoor. En dan bekijk ik maandag alles wel even goed. Dan gaan we er weer tegenaan. In het weekend heb ik geen tijd, dan is het hier allemaal drukte.Dan kan ik ook niet op mijn pc komen.

Later zal ik ook eens zien, helaas, of ik reacties moet verwijderen, want ik weet niet, hoeveel reacties mijn weblog of pc aan kan. Als de ruimte het toelaat en de lap wordt niet al te traag, mag het van mij blijven staan.

B.t.w. wat is er zo triest aan die stats op wordpress trouwens?

Oké, maandag gaan we weer verder.

FIJNE WEEKEND Que en DJ.  

Hé, alt plus nog wat werkt hier ook niet. Ik wilde er zo'n klein hartje achter zetten. ;)

DJ X op 16-02-2013 12:37
Ha Babbelegoegje, je hebt de link aanklikbaar gemaakt? Je kan die ook gewoon copycat bovenaan zetten hoor, dan werkt die ook weer? Voor filmpjes is wordpress wel heel gemakkelijk hoor, je gooit deze linklijst hogerop in de QuickPress en klaar is kees! Heel de afspeellijst kan non-stop blijven doordraaien alsof je naar de radio luistert. Dito Babbelegoegje, laterrrsss!
DJ X op 16-02-2013 14:33
Hier staan al mijn Youtube afspeellijsten op wordpress: http://whaaahaha.wordpress.com/ Allemaal gewoon via de QuickPress..
Dikke Mick op 18-02-2013 23:41

Hoi Babs,

Je werd gemist vanavond bij RVS door Que, Ans, Jan en Hanny en ook door mij natuurlijk, we vragen ons af of je misschien niet erg lekker =bent, of ziek!!!

We hopen dat er niets aan de hand is en dat je gewoon ffkes niet kon dan is er niets ergs iig!

Ik kan ook niet reageren op andere logjes bij jou, dan alleen hier, dat is wel raar, misschien dat je andere logjes afgesloten hebt?

Nou ja, iig we zijn ietwat ongerust, laat je even iets weten?

Groetjes en liefs,

DJ X op 20-02-2013 10:23
Babbelegoegje, ik kan echt wel begrijpen dat je niet veel meer op internet komt, zoals die grote machtige internet big brothers ons monddood maken is de lol er wel helemaal af voor ons! Groetjes & misschien laterrrsss?
Edwin op 21-02-2013 11:43

Heb weer even lekker bijgelezen alhier. Genoten ook van Boy George met dit aardige nummr.

Fijne dag Babbel

DJ X op 21-02-2013 16:41

****

Deze stond als google aanbod op het filmpje dat jij over vrijgezellen had geplaatst, maar ik ben niet zo'n single dat dat doet hoor...vriendelijke groetjes & laterrrsss!

Babbelegoegje op 22-02-2013 15:52

Dj X, Heb je link maar gewoon met dat kettinkje (icoontje) aanklikbaar gemaakt. :)

je neemt me niet kwalijk, dat ik de zangeres zonder naam heb verwijderd...toch?

Liefs...

Babbelegoegje op 22-02-2013 15:55

Nog eventjes wat, die anderen ga ik ook nog verwijderen, hoor, maar ik laat Edwin er eerst nog maar even van genieten..

Babbelegoegje op 22-02-2013 15:57

Mick, ik heb inmiddels de vraag al onder jouw logje beantwoord. Ik hoop maandag weer mee te kunnen luisteren.

Liefs...

Babbelegoegje op 22-02-2013 16:03

Hoi Edwin. mooi dat je hebt genoten van Boy. Laat hem nog even voor jou staan dan maar, kun je hem nog eens horen. Volgende week maar even wat opruimen.  En tja, weinig te lezen hier aan nieuwe logjes hé. Ben nog steeds wat te gejaagd van binnen, maar ik heb het gevoel dat de rust langzaam wel wat aan het terugkomen is.

Liefs...

DJ X op 23-02-2013 12:48
Hahaha, heb je die weg gedaan omdat ze geen naam heeft of wat, of had ze banden met de hmmm super rechtsen? Of je lust haar gezang niet? Nah ik sta zelf ook niet zo gek op smartlappen hoor, ik heb je al eens geschreven, jij bent volledig BAAS op eigen site, ik kan mijn dingen ook wel kwijt op eigen sites, maar deze stond als google aanbod op je filmpje dat je bij mij had geplaatst, trouwens wat die zingt klopt ook niet met het leven van alle singles hahaha, ik ga niet pas slapen als de vogels hun morgendlied beginnen te zingen, ik ben dus ook niet speciaal fan van die zanger, maar het liedje kan er als melodie wel doorheen maar niet voor de tekst, die slaat nergens op! Trouwens het liedje Mexico van Zangeres zonder faam vind ik persoonlijk wel leuk maar valt niet te voegen binnen mijn eigen hitlijsten omdat ik het voorlopig bij engelstalige muziek hou, ik verwacht dat engels de wereldtaal gaat worden en ik ben ook voorstander van één sociale wereld! Nogmaals vriendelijke groetjes en veel sterkte met je dochter! Dito Dito!
DJ X op 23-02-2013 13:05
PS Er mag af en toe ook wel eens frans tussen gesproken worden, zo fanatiek ben ik nu ook weer niet, zie dit nummer in de hitlijst: http://www.youtube.com/watch?v=gUCxVL45C3g&list=FL0Z2_AxAK9EzKEx5booeBUA&index=2 Ja, de linkmaker werkt niet voor me in de reactieruimte van punt, ik kan alleen maar dit soort links doen en de teksten schrijven, dat is alles!
Que ツ op 23-02-2013 15:12

Hoi Babbel,

Alles wel goed met je,  je bent zo stil,  miste je maandag avond ook al meiss,

ik was er van de week ook niet zo veel, brrr las net dat er in Limburg alweer sneeuw ligt,  hier is het vandaag ook erg koud , ook nog geen zonnetje gezien,  ik krijg zo visite dus hoef er niet meer uit,  lekker bij de verwarming zitten,

fijne avond Babbel,

liefs que

DJ X op 23-02-2013 15:35
Een getrouwd doofstom koppel?
Babbelegoegje op 23-02-2013 15:54

Nja Dj X, er zijn grenzen xaxaxa.

Ik denk ook, dat engels de wereldtaal wordt. Overal op de wereld zouden ze soewieso engels op de lagere scholen moeten geven. Dan kunnen we elkaar overal in de wereld verstaan. Niks esperanto...

Had nog wel een vraagje, is jou het frans als tweede taal ook met de paplepel ingegoten op school? Je zult wel goed zijn in frans.

Die van André is leuk. :)

Babbelegoegje op 23-02-2013 15:59

Que, ik kom weer bij je langs hoor, Heb inmiddels al antwoord gegeven bij Mick.

En ik heb nog steeds ontzettende pijn in mijn rug bij de minste geringste beweging. Kan ook niet bukken. De laatste keer dat ik, hiervoor,  iemand hielp verhuizen, had ikdaarna ruim zes weken last van mijn knieën. (Alles moest bijna naar boven) Nu de rug dus. Tja, verhuizen moest ik eigenlijk maar niet meer doen op mijn leeftijd. Maar het zal wel weer over gaan...

Fijn weekend verder nog, Que. ♥

op 23-02-2013 16:41
Ja Babbelegoegje, ik moest maar bakte er niets van hoor, ik begrijp er wel wat van maar schrijven kan ik alleen via de vertaalmachine? Engels ging er beter in door de filmen en de muziek hè? Zou fantastisch zijn hè, gelijk waar op wereld komen en allemaal vrienden van elkaar? Tja de democratische politici van de wereld hebben precies andere zorgen dan vrede en één wereldtaal als tweede taal? Fijn weekend nog en verzorg je maar goed!
DJ X op 23-02-2013 16:45
Nu blijft de naam er niet meer op staan precies, of is die door iets weg geraakt dat zou ook kunnen?
Babbelegoegje op 23-02-2013 17:47

Ja dat is nou ook weer vreemd, staat je naam neens niet boven je reactie.

Ik dacht dat alle vlamingen ook wel goed frans zouden spreken. Zo is het dus niet.

Het is inderdaad wel handig, als we allemaal, waar ook ter wereld, engels leerden. De taal is soms een hele grote barriére.

DJ X op 23-02-2013 23:18
Frans leren is voor een vlaming tijdverspilling en vlaams leren voor een franssprekend iemand, als iedereen over heel de wereld als tweede taal engels leert is dat alles in één moeite opgelost! Intelligentie is met zo weinig mogelijk moeite zoveel mogelijk bereiken voor iedereen! Al de andere talen zullen gemakkelijk in de toekomst met de betere vertaalmachines vertaald kunnen worden naar het engels en andersom! Als men dan over heel de wereld nog maar één taal moet leren is dat nog beter, iedereen spreekt dan dezelfde taal, fantastisch toch? Gelijk waar op de wereld dezelfde taal en munt, iedereen meer gelijk dan, gelijke waarden voor gelijke waarden, weg met de beursgokmachine! Weg met de rijke klasse en de arme klasse, technologie laten werken voor iedereen! Sociocyberneering of the world! Zie Google? Okay, groetjes nog en laterrrsss?
wil/zizy op 24-02-2013 14:18

Babbel .net zoals DM.. kan ik niet onder je logjes reageren  nergens staat  reageren bij of zoiets... ik heb dit al eerder opgemerkt ... vreemd is dat   dat je niet onder een nieuw geplaatst iets reageren kan  en alleen hieronder  tevens zijn hier niet alle reacties te lezen.. omdat er zoveel staan natuurlijk..  maar goed het zal jouw keus zo zijn  en het is jou log .. maar mag ik eerlijk zeggen dat ik het niet prettig vind :-( IK wou dus regageren op  de oudjes en de verzorgingshuizen)  ... dus dan maar niet!  Is alles goedmet jou????  en krijg je het huis nog een beetje warm gestookt??? het wordt tijd dat de tijd van kikkers redden  weer komt hihihi.  Liefs dikke knuf x

Dikke Mick op 24-02-2013 15:27

Hoi Babs,

Ik kan geen reactieblokje aanvinken bij de nieuwste log, is dát nou niet raar, of ligt dat aan mijn muis of inzicht?

Mou ja, iig een fijne zondag gewenst en ben je al een beetje bijgekomen van de verhuizing?

Babbelegoegje op 26-02-2013 16:09

Nou X, ik zou het fries als taal ook niet verloren willen laten gaan hoor.  Verder ben ik het wel met je eens over ie ene taal.

Toen we de eerste jaren in Tsechie kwamen, was er niemand daar die engels sprak. Dat hadden ze niet geleerd op de scholen toen de grenzen nog dicht zaten. Nou, dat was heel erg lastig..

Groetjes....

Babbelegoegje op 26-02-2013 16:14

Wil, ik zette steeds een nieuwe cartoon in het logje met de sticky. Daar kon je niet meer reageren omdat ik daar al teveel reacties had staan, de nieuwsten schoven over de ouden heen. Nu is dat wel opgelost trouwens, denk ik, nu de reacties ook over verschillende pagina's worden verdeeld. Maar ik zat er al over te denken, om die nieuwe cartoons dan toch maar in nieuwe logjes te zetten, zodat ik niet onder die andere logjes teveel reacties krijg. Heb dat nu dus meteen maar veranderd en een nieuw logje aangemaakt.

De eerdere reacties kun je overigens nog wel zien, door pagina's onder reacties terug te klikken. :)

XXX

Babbelegoegje op 26-02-2013 16:20

Voor Mick dus hetzelfde antwoord als voor Wil hé.

Mick, mijn rug wordt al iets beter. Helaas hebben die figuren, die hier met het vernieuwen van de gasleidingen bezig waren,ons gas eraf gehaald en ze willen het er niet weer op zetten hoorde ik net van hen, omdat ze denken, dat er een lek ergens in huis zit. Dus zitten we nu zonder gas. Gelukkig hebben we een magnetron en air fryer, maar koud is het wel zonder kachels. Hoop dat er morgen snel iemand kan komen...brrr...deken omslaan maar vanavond.

DJ X op 26-02-2013 17:00
Ja Babbelegoegje ik zeg ook niet dat die talen zouden moeten verdwijnen direct hè, éérst engels als tweede taal over heel de wereld, dan pas later als iedereen ingeburgerd is over heel de wereld met het engels, dan pas alléén die taal nog gebruiken, er zullen er altijd wel zijn die hardnekkig de oude taal zullen bewaren? Maar een taal is niet heilig, het is maar een manier van verstaanbaar zijn? Wees niet ongerust over het fries, dat zal zeker nog niet verdwijnen, mensen zullen het daar wel blijven spreken, zo snel verandert er niets hoor! Leuk dat we het ééns zijn, was heel de wereld het maar ééns? En vooral die de touwtjes in handen gekregen hebben via de stemmenroof? Vriendelijke groetjes nog & laterrrsss!
DJ X op 26-02-2013 17:09
PS Zeg Babbelegoegje, dat met die pagina's, kan iedereen dat in het beheer zo instellen of wat? Maar ik heb liever zoveel mogelijk reacties onder elkaar om een andere reden dan de reacties van de reageurs zelf.
Babbelegoegje op 26-02-2013 18:08

Dj X, dat gaat automatisch als je het aantal reacties op 1 pagina hebt bereikt. :)

DJ X op 11-03-2013 01:55
Dat vogeltje belemmerd wel het klikken hoor Babbelegoegje? Het is een puzzel geworden om op de pagina te komen als je op iets wil reageren, zoals dat "geloven is zeker weten?" Zelfs via Google lukt het niet om op die pagina te komen! Groetjes!
Babbelegoegje op 11-03-2013 15:23

B.t.w. X, ik had dus inmiddels wel ontdekt, dat je zelf het aantal reacties op één pagina kunt instellen. :)

Ik vind het ook handiger om heel veel op één pagina te hebben, kun je gemakkelijker teruglezen hé.

maar X, dat vogeltje wordt een handje als je op iets komt, dat aanklikbaar is. En dat nadenkertje/citaat is niet aanklikbaar..

Latersssss :)

DJ X op 11-03-2013 17:57
Niet overal Babbelegoegje, maar we zullen het wel gewend worden zeker, op de scrol blijft die er bij mij op fladderen, en het is meer een micro-vogeltje, een beetje klein uitgevallen hahaha! Aan het vinhokje blijft het ook voorfladderen! Groetjes nog & laterrrss?
Babbelegoegje op 12-03-2013 03:32

Hij is wel wat klein ja, maar bij mij fladdert hij niet. Deed hij bij mij op punt 1 ook al nooit. Hij fladdert bij jou dus wel?

Groetjes....♥

Pagina345
Laatste tweets
,

     

                Let op. Als je in de balk
              een berichtje plaatst, zal
              dit pas te zien zijn, als je
       deze weblog weer opnieuw opent.


     Welkom op mijn weblog.
                    
               Laat je met mijn vinkje
         meeslepen in een wereld vol
          van liefde, fantasie, muziek,
               kunst en romantiek.  
 
           
      
 
           ”"
            Deelnemer aan de OBA
      (Onafhankelijke Bloggers Associatie)(Helder Camara, bisschop uit Brazilie)


  (Er zijn mensen die zo arm zijn,
 het enige wat ze hebben is geld)
 
Frysk - hollânsk wurdboek.
Nederlands-fries woordenboek.
          Type het woord in, dat je
          vertaald wilt hebben en
          klik op het gele cirkeltje.
         Je kunt daarna bij sommige
         woorden links onder op
         afspelen' klikken, om de
         uitspraak ook te horen.  


Another meaning. Stealers Wheel.
 Red red wine. UB40 with Bob Marley.
 
Mijn andere muziek, hier aanklikbaar:

*Placido Domingo & John Denver.
 
                        .
     Vissen in een vissenkom
           houden is ook
        dierenmishandeling


laatste reacties
Rubrieken
Mijn laatste logjes.
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Mijn punt vrienden
Links
Gelinkt door:
spam poison
Free Humming Bird 2 Cursors at www.totallyfreecursors.com
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl