Je kunt zeggen wat je wilt....
 
Welkom op mijn weblog.

Meynt iemand desen logs te lang of groot te wesen,
die mag, indien hij wil, alleen maar weinig lesen.
Een reden sonder meer. Een regel, wel gevat,
een spreucke, waerde vrienden, is hier een groote schat.
Soo ghy daerom dit werck misschien eens quaemt te koopen,
wil ook het minste woort niet haestig overloopen,
herkauwt eer dat ghy swelght, slock niet gelijck een vraet,
maer denk meer dan ghy leest en lees meer dan er staet.

                                                                              Jacob Cats (1577 -1660)
          En...wa't went is, frysk te sprekken
                       hoecht him hjir net te ferbrekken.

_________________________________________________________________

Doordenkertje van de week  

'You can’t fix yourself by breaking someone else’.

Gevonden op wordpress bij Maccie. 'eenregelperdag.nl'

 

________________________________________________________________


Reacties

Eva op 27-12-2011 15:24
@ Babbel ... dat gevoel wat je hebt t.o.v. Goofy herken ik hoor. Ik heb dat ook met Nalah; ik voel me een verrader, en alsof ik haar niet genoeg tijd gegeven heb, dat ik niet alles heb geprobeerd. Het is alweer 8 maanden geleden maar het voelt nog vers. Ik twijfel over een 'nieuwe' hond maar ik weet niet of ik dat echt wil of dat ik Nalah terug wil ... als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik hoop dat je voorlopig niet weer voor die afschuwelijke keuze komt te staan met je hond, en dat hij nog lang bij je mag zijn. Heel veel sterkte.
 
liefs,
Eva
glaasjewijn op 31-12-2011 10:14
Fijne jaarwisseling vannacht! 
fancyplace op 03-01-2012 07:41
Goedemorgen Babbel
 

 
 
 
De feestdagen zijn voorbij en de gewone dagen zijn weer begonnen
Op naar een donkere regenachtig en zelfs stormachtige dinsdag
 
 
Fijne dag groetjes van @redrose
hubenyvonne op 03-01-2012 09:18
Lieve Babbel,
 
wij komen jou een mooi 2012 toewensen, met hopelijk veel dagen vol liefde, vriendschap en gezondheid.
Het oude jaar was met Yoep en de muziek goed uit te luiden he? Wij hebben ook gewoon gekeken en voor de rest het over ons heen laten komen.
En nu is het nieuwe jaar er,we gaan ervoor vechten iets moois van te maken.
In ieder geval ben ik wat Punt en zo blij met het komend jaar, een aantal fijne mensen leren kennen, waar jij er zeker eentje van bent.
Dank!
 
yvonne
seomezeor op 03-01-2012 11:33
Mooi Babbel! En gelukkig nemen we ook vreugde, hoop en verwachting mee over die drempel.
Ik denk dat het de mens eigen is altijd naar iets positiefs te zoeken en uit te kijken, hoe akelig de omstandigheden ook kunnen zijn. Dat is zo geregeld in de natuur.
Jij hebt het afgelopen jaar verdrietig afgesloten maar er komen weer mooie tijden hoor meid, let maar op. Jouw verwachtingen zijn vast weer positief, de hoop is er natuurlijk altijd en de vreugde komt dan vanzelf.
En net als Yvonne ben ik ook blij met al die Puntertjes en ben jij zeker één van die prachtigerds.
 
Tot later meid!!!!
Alle goeds, alle liefs.
babbelegoegje op 05-01-2012 15:55
Janny.
Hier het betreffende plaatje nog even.
 
Gisteren mislukte het steeds, omdat ËVEN GEDULD' er  gewoon in de reactieruimte op bleef staan.
Ja, ik moet er ook niet aan denken, dat ik dagelijks langs vijfhonderd vrienden moet, om te reageren. Heb er nu al bijna een dagtaak aan. Toen een forumvriendin schreef, 'kom op hyves, dan krijg je wel duizend vrienden,' schreef ik ook al terug, 'wat moet ik met duizend vrienden...help'. Ben later wel op hyves gegaan, omdat een forumvriendin en mijn neven daar zaten met babyfoto's van hun kroost. Als je denkt, dat die forumvrienden, die schreven, dat je hun zussie bent en bla bla bla... en je neemt hen serieus en sluit hen in je hart, kom je wel van de koude kermis thuis, als ze plotseling toch zomaar weer verdwijnen.
In het begin schreef ik nog, dat iedereen welkom was voor de koffie, maar toen zette een aso, een onverlaat, mijn adres her en der op internet en toen stond er onverwachts een vent op de stoep met verdachte bedoelingen en toen ben ik daar snel weer van teruggekomen. En besloot ik , dat ik geen vriendschap meer wilde, maar het oppervlakkig zou houden. Schreef ik ook in een gedichtje hier. Echte tastbare vrienden heb ik wel. Maar ik ben een echte  huiskip (húshin) en ik ga niet zo gemakkelijk de deur uit. Zeker niet, toen de honden ouder werden en meer zorg nodig hadden.
Zo, de kerstdagen en jaarwisseling hebben we weer gehad, ja, gelukkig.  Lekker rustig, als je alleen zat, kon je heerlijk genieten van Youp. Ik vind het heerlijk, dat de kinderen weer komen, maar daar hoeft het voor mij geen kerst voor te zijn. Ik zie er ieder jaar meer tegenop. Sinterklaas vind ik leuk, maar direct daarna begint de ellende.
Marc Marie gister nog gezien? En hoe vond je het?Ik hou nu op met de nieuwjaarswensen, iedereen weet nu wel, dat ik hen het allerbeste toewens. En dan kan ik me weer lekker concentreren op de inhoud van de weblogs en het schrijven en reageren.babbelegoegje op 05-01-2012 16:15
Eva, ja, ik snap ook precies, wat je bedoelt. Ondanks dat ik me niet gedreven wilde voelen, is het toch nog te snel gegaan, op het verkeerde tijdstip. Ik had tegen de dierenarts moeten zeggen, dat hij later op de middag moest komen. Goofy was net wakker en had het broodje nog bijna in zijn bekje. Ik vergeef dit mezelf nooit. Ik kan de foto's ook nog niet zien.
Een nieuwe hond, ja, ik denk ook, ik wil geen nieuwe hond, maar zoals ik aan Wolfje schreef, dan is het leven wel erg leeg. Maar voorlopig kan ik dat idee nog niet zo verdragen, van een nieuwe hond.Maar ik kan me mijn leven ook niet voorstellen, zonder hond. Gelukkig heb ik Cooky nu nog. En jij je poezen.babbelegoegje op 05-01-2012 16:18
Wijntje, het was gezellig druk op straat, die nacht. Ik was de enigste niet.
 

babbelegoegje op 05-01-2012 16:25
Redrose, gelukkig zijn ze weer voorbij. Nu gaan we de stormen trotseren en dan kunnen we er wel weer tegenaan. De dijk bij Tolbert (Groningen) stond op doorbreken  en er moesten vannacht zo'n 70 gezinnen evacueren. Ze zouden het vee ook in veiligheid stellen. Lijkt me vreselijk, dat je je huis met alles erop en eraan moet verlaten. Ik hoop dat de dijk het houdt, alleen al, omdat er natuurlijk nog talloze wilde dieren zouden verdrinken. Wat is het altijd en overal toch extreem weer, de laatste tijd. Het waait nu ook al bijna constant vanaf de zomer. Maar toen was alles nog te droog en stond het water in de rivieren te laag. Bedankt voor je schitterende kaartje weer.
babbelegoegje op 05-01-2012 16:34
Bedankt, Yvonne en Hub.  Ja en eerst Youp, toen Beau (Bo?) , Freek , Marc Marie. We kunnen ons hart ophalen. De ene was wel beter dan de andere, maar Freek had er ook leuke stukjes bij en Beau viel me ook echt niet tegen, ik vond hem wel goed.
En nu gaan we er weer met goede moed tegenaan, ja. Kan ik me misschien wat beter concentreren.
Heel veel geluk in goede gezondheid gewenst lieve puntvrienden.
babbelegoegje op 05-01-2012 16:40
En ik ben ook blij met die puntertjes, Janny. Want de vrienden, die ik nu heb op punt, zijn (bijna) allemaal  echte dierbare sociale mensen, met het hart op de goeie plaats. En jij bent er ook één van. Dus waag het ook niet, om weer te verdwijnen. (grapjuuuh.) Want dat doe je natuurlijk niet.

seomezeor op 05-01-2012 22:11
Dat EVEN GEDULD in het reactiekadertje, dat ken ik. Soms doet puntenel dingen die wij gewone stervelingen niet begrijpen.
Niet te doen toch, al die 'vrienden'. Het klopt volgens mij ook niet, ze zullen elkaar wel kennen maar héél vluchtig, van héél ver weg;daar heb je wat aan.
Ik vond dat 'n mooi plaatje en ik hebhet ook nog onder de aandacht van Peter (Prlwytskovsky) gebracht, die had ook 'n aantal 'vrienden' bij Puntenel, Hyves, Twitter en Smackbox, en zijn antwoord was: " 't Komt goed!"
Maar jij hebt 'nhele nare ervaring zeg! Niet alleen dat ze net zo makkelijk gaan als komen (net op het moment dat jij ze in je hart hebt gesloten) maar dieengerd die jouw adres verspreidde, jakkes Babbel, wat zij er toch vreemde mensen met nog vreemdere bedoelingen! Ik begrijp je besluit. Ook wel weer jammer eigenlijk hè? Nou ja, je hebt nog wel 'n aantal 'tastbare' vrienden schreef je, gelukkig maar, 'n echte húshin (da's vast Fries) kan niet zonder. Maar waarom ga je niet zo makkelijk de deur meer uit Babbel? Heb je nog steeds zoveel om voor te zorgen? Of ben je gewoon van nature 'n húshin? Ik ook! Ik kan mij thuis heel goed vermaken en bezighouden. Ik vind mezelf heel aangenaam gezelschap roep ik altijd en al klinkt dat mallotig, het is wel zo!
 
Gek eigenlijk dat zoveel mensen opzien tegen de kerstdagen terwijl het de mooiste dagen van het jaar zouden kunnen zijn. Ik denk dat we er zelf 'n potje van hebben gemaakt, dat we er ook te krampachtig mee omgaan, het moet allemaal ook zo 'goed' en liefst nog beter dan de vorige keer, het wordt als doller.
1e Kerstdag waren we allemaal (op twee na) bij Annemieke (de oudste) en dan brengen we allemaal wat mee (lekkere eetdingen) en dan heeft niemand het druk en er staat niemand (te) lang in de keuken en 2e kerstdag was ik bij mijn broertje (met, en even na het eten)maar ik had het niet erg gevonden alleen thuis te blijven.
Oudejaarsavond was ik ook alleen, heerlijk! Iedereen heeft dan zo zijn eigen 'ding' en ik vind dat heel fijn.
Ach meid, we hebben het weer overleefd en wie weet hebben we voor Kerst 2012 wel iets héél anders bedacht. Of zijn we door de crisis genoodzaakt boerenkool met worst te eten en dan's avonds 'Mens erger je niet'en'n krant met pelpinda's...........
 
Ja, ik heb MM gezien, jammer dat je niet schreef hoe jij hem vond. Ik ben er voor gaan zitten, vind hem altijd heel leuk (bij Matthijs), heel open en eerlijk en ook slim. Maar zo'n hele voorstelling......... Het ging ook uitsluitend en alleen over hemzelf en ja, die verhalen kende ik eigenlijk wel en dat het nou zo leuk was......
Maar weet je Babbel, wij (het publiek) zijn ook gruwelijk lastig en kritisch geworden. Je moet van goede huize komen willen we de handen nog op elkaar brengen. We zijn verwend...
overal mee.
 
Nou meid, ik ben ook gestopt met 'wensen' dus alleen maar: Dag Babbel, dank voor alles en we gaan elkaar 'spreken'hè?Lang leve puntenel!!!!
Tot later.
Lieve groet, Janny.
 
 
babbelegoegje op 06-01-2012 03:54
Janny, ik heb nog zo'n plaatje, ook wel van toepassing op sommige punters.
Wilde hem na dat andere plaatje erop zetten, maar de jaarwisseling kwam ertussen.
Weet je wat, ik laat je het hier alvast even stiekem zien. Want ik heb eerst ook nog een plaatje over goeie voornemens.

Die engerd was een trut van een forum. En een taal dat ze eruit sloeg. Ik stond later in Dokkum op mijn zoon te wachten en toen kwam er gewoon een nette vrouw voorbij. Ik knikte haar dag, maar bedacht me toen ook opeens, dat dit zomaar dat wijf best ook wel kon zijn, die  op internet  zo goor scheld.. Nee, die kwam niet uit Dokkum hoor, dat wijf, maar wie weet, wat zo'n vrouw op internet doet. En met die gedachte vond ik alle mannen en vrouwen die ik tegenkwam plotseling  wel interessant.
M.Marie vond ik eerst wat druk, later werd hij rustiger. Hij heeft er ook wel goeie dingetjes tussen, net als Freek. Veel vind ik ook flauw en soms ook gezocht.
Ach, pelpinda's boven een krant, die goeie ouwe tijd.
CU
seomezeor op 06-01-2012 16:22
Ha ha ha............... ook weer 'n hele leuke!!!!! Hoe kom jij toch aan al die herkenbare en leuke plaatjes? Nou ja, zolang je ze maar aan ons laat zien is het goed!
 
Je zou er paranoia van worden, van die engerds die anoniem jou het leven zuur maken. Moet je niet laten gebeuren hoor meid, ze krijgen jou niet gek, toch!? Dan moeten ze van betere huizen komen! Dat domme anonieme gescheld, daar sta je boven hoor!
 
MM; ik ben blij dat jij 'n beetje positief bent! Ik heb 'm altijd he-le-maal oké gevonden (hij mag m'n zoon wel zijn.............) maar die laatste keer......... hij was soms de enige die lachte, hij kreeg de zaal ook niet altijd mee.
Nou ja, ik houd onvoorwaardelijk van 'm dus ik neem 'm niks kwalijk!
(Zal 'ie fijn vinden... )
 
Die pelpinda's hè, dan deden wijalleen maar pellen, alle 'blote' pinda's in 'n kopje, paar druppeltjes olie er overheen, beetje omschudden en 'n beetje zout erover..........
Dat deden wij écht........ en soms kan ik er naar terugverlangen.
Maar wie weet..........
 
O ja Babbel, waar staan de letters CU voor?
 
hubenyvonne op 06-01-2012 16:31
Dank u dames, heb vandaag een grote zak pelpinda's gekocht voor vanavond....help, gaan mijn kilo's weer...
 
Trouwens, bij Marc Marie smelt ik, kan er niks aan doen, blijf het een lieverd vinden.
 
En van die maffe figuren op internet: niks van aantrekken hoor Babbel, onlangs was die maf die bij jou was ook al bij mij geweest, ik heb hem (?) haar (?) meteen geblokkeerd.
Zo'n mensen zijn er overal, maar daar gaan wij ons gewoon eens lekker niks van aantrekken!!!
 
fijn weekend allebei,
liefs,
yvonne
fancyplace op 06-01-2012 16:34
Goedemiddag babbel
 
yeaaaaaaaaaah weekend
 
 
Na twee leerzame werkdagen ben ik twee dagen vrij.
Er werd gevraagd of ik wilde invallen op een ander unit in het ziekenhuis en dat was heel leerzaam.
 
Een ander clienten populatie en weer nieuwe uitdagingen in contact leggen van nieuwe clienten.
 
Ik heb nu tot maandagmiddag 15.00 uur vrij.
Dit jaar word ik meer ingezet in de avonddiensten.
Dat wordt wennen maar oke het is veeeeel rustiger werken in de avonduren en je wordt zelfs meer betaald.
Wel wennen deze maand 3 avondiensten werken, dus dat valt mee.
 
 
groetjes van redrose
babbelegoegje op 06-01-2012 16:38
Die engerds zijn verleden tijd, Janny. Ze gingen aan hun eigen stomheid op hun weblogs ten onder. Ze zullen nog wel wat op facebook rondhangen met hun vijfhonderd nietszeggende 'vrienden'.
Wilde je nog even zeggen, ik heb links hiernaast in de advertentieruimte een fries-nederlands woordenboek gezet. Staat onder het nederlandse. Dus kan iedereen ter plaatse zien, hoe je een woordjes schrijft of wat een fries woordje betekent.. Soms krijg je de uitspraak er ook nog bij.
MM kreeg de zaal wel vol, dus er zijn meer mensen, die van hem houden. Eén van de slechtse caberatiers vind ik ...v.d.Wal. (kan weer eens niet op de naam komen)Seth Gaaikema vond ik ook altijd slecht. Heel 'gezocht'.
Eva op 06-01-2012 16:39
Leuke cartoon weer Babbel
Is trouwens wel handig hè, dat kunnen blokkeren. Ik had die griezel ook al bij Yvonne gezien, en bij verschillende foto-punters ... en tja, bij mij was ie ook geweest. Nu moeten we ze in het echte leven nog kunnen blokkeren
 
groetjes,
Eva
babbelegoegje op 06-01-2012 16:40
O ja, CU staat voor see you. Jaaaa? Ik spreek die taal ook al een klein beetje.
babbelegoegje op 06-01-2012 16:46
Hahaha, die Yvonne, ook al aangestoken.  Fijne avond achter de krant met pinda's, samen.
Marc marie spreekt met zijn onschuldige koppie en openheid onze moedergevoelens aan, denk ik.
En die Rianne was later Satan ja. Ik zag overigens bij de top 2000 onder de sms jes die Rianne v Hoolen ook nog voorbijkomen. Hij vond het kut muziek, maar dat had je zeker al verwacht.
babbelegoegje op 06-01-2012 16:49
Dus weer lekker vrij, Redrose. Maar ik krijg sterk de indruk, dat je ook nog steeds geniet van je werk. Avonddiensten zijn misschien wat minder leuk, maar ach, dat went vast ook wel. 
Fijn weekend, meissie.
babbelegoegje op 06-01-2012 17:08
Ach Eva, eigenlijk is het een eenzame stakker, denk ik, die een verslaving heeft. Zou het niet? Misschien wel een slachtoffer van onze harde onmenselijke onrechtvaardige politiek. Geen vrienden, zelfs geen internetvrienden. Maar ja, zo maak je die natuurlijk ook niet.
Ik heb één berichtje van hem laten staan. Wel de tekst verwijderd. Zo heb ik altijd zijn ip nummer nog, is ook wel eens handig misschien.Dat was ook wel handig, toen die trutten nog actief waren en onder verschillende gebruikersnamen schreven.
Fijn weekend Eva! En Janny en Yvonne en Hub ook nog, natuurlijk.
Eva op 06-01-2012 17:15
bij mij staat zijn ip-adres op lijst met geblokkeerde adressen ... hij is de enige (tot nu toe) dus makkelijk terug te vinden
Wat voor trutten waren dat dan Babbel? Ik heb een tijd geleden ook wel eens van dergelijke berichten bij anderen gezien, maar toen zelf nooit last gehad.
 
In ieder geval een fijn weekend en maak er wat moois van.
 
seomezeor op 06-01-2012 17:32
@Yvonne heeft pel-pinda's gekocht..............kan het leuker!!!!! Veel plezier hoor!
 
@Babbel; Jan-Jaap v/d Wal heeft z'n draai nog niet gevonden denk ik. Ik vind hem niet onsympathiek. Seth Gaaikema vind ik ook drie keer niks, die had gewoon dominee moeten worden.
Nou ja, gewoon......
 
@Eva; Nog geen 'trut' voorbij zien komen maar ik ben gewaarschuwd.
 
ALLE DRIE 'N HÉÉRLIJK WEEKEND!!!!!
 
Lieve groet,
Janny.
Eva op 06-01-2012 17:51
Jan Jaap van der Wal ... bèèèèèèh
Seth Gaaikema; idem dito.
 
Ik vond Sibbel wel leuk, een paar dagen geleden. Freek vond ik weer iets beter dan een paar jaar geleden maar hij heeft niet meer dat wat hij vroeger had.
MM heb ik helaas gemist. Hij is wel leuk, vind ik.
 
Een ieder die dit leest ... fijn weekend en maak er wat moois van.
Zizy-Marlene op 09-01-2012 10:34
Lieve Babbel. ik was toch echt in de veronderstelling dat ik hier een berichtje/bedankje had geschreven.. aangaande jou/jullie wensen voor 2012. met die heel mooie kaart en tekst.. maar indien ik het niet terugkan vinden... zal ik wel in een toestand van algehele afwezigheid geweest zijn hihihii..
 
Dus bij deze nog een keer.. dank je wel
en goede voornemens heb ik niet.. laat ik aan andere over ..
seomezeor op 09-01-2012 16:14
777 hierna is het 778.............
 
Leuk Babbel! Ik begin met 'n big smile.
babbelegoegje op 14-01-2012 04:14
Na anderhalve meter gescrold te hebben om hier op de laatste reacties te komen, daar de laatste reactie hier in de links onder 'tien laatste reacties' van dit blogje niet meer zichtbaar en aanklikbaar waren, hoop dat jullie het tot zover snappen...
was het bedtijd. Geen fut meer om te reageren. Om te voorkomen dat ik morgen weer anderhalve meter moet scrollen om hier te komen, (jaja eigen schuld, moet ik maar eens wat opruimen hier  .) zet ik snel nog even dit berichtje, opdat ik het in "tien laatste reacties' weer aan kan klikken.
779 Janny.
seomezeor op 14-01-2012 10:37
Yes! Ik heb 780, 'n kroongetal!
 
En ja, ik ben deze zaterdag ook weer met 'n glimlach begonnen, héél belangrijk!
"Why do you ask...????"
 
Ik snap het reactie-wegval-probleem en idd, het is niet niks, anderhalve meter scrollen, ik dacht, ik help ook 'n handje.
En als jij rond kwart overvier vannacht naar bed bent gegaan dan wens ik je sterkte vandaag.
 
Ik hoop dat je "Fijn weekend!" waar kunt maken.
seomezeor op 14-01-2012 10:39
O ja Babbel, hoe komt het ik onderaan hier bij jou niet op Home kan klikken?
Nou moet ik weer helemaal naar boven scrollen...........
babbelegoegje op 14-01-2012 14:47
Janny, ik klik dan meestal boven in de werkbalk van het scherm links op het pijltje naar links, 1 pagina terug...
seomezeor op 15-01-2012 17:39
Héééé................ zó simpel en zó doeltreffend!!!!
seomezeor op 17-01-2012 12:10
Goh, wat heb ik 'n schik van dat pijltje daar linksboven.............
babbelegoegje op 17-01-2012 15:26
Eva, Sibbel heb ik gemist. Ik vond Freek vroeger ook niet zo geweldig.
 

babbelegoegje op 17-01-2012 15:29
Ziz, ik geloof  wel, dat ik zoiets gehad heb, onder dat andere logje, denk ik. Of misschien bij jou zelf.  
babbelegoegje op 17-01-2012 15:40
787
Janny, ik vergat dat pijltje wel eens als ik een link aangeklikt had in mijn weblog. Dan was alles dus weer van het scherm verdwenen en moest ik opnieuw openen.
Overigens, dat 'extra' heb ik niet op mijn smartfoon. Alles afgezocht. Ik vond wel een icoontje, waar de hele gebruiksaanwijzing op te vinden was. Die had ik ook al gegoogled en in een link op mijn bureaublad. Ook daar kon ik de 'memo/inspreek mogelijkheid niet vinden. Dus ga ik nu weer even opnieuw google'en op ericsson...en memorecorder. Zou handig zijn, dan kan mijn oude mobieltje zijn laatste rustplaats vinden en hoef ik niet meer twee mee te slepen. Bij mijn oude mobieltje zit overigens nog een gloednieuwe reserve batterij. Heb ook nog een aantal opladers van verschillende telefoons. Ook nog van gasten, die hem bij mij vergeten zijn. Misschien zit daar nog handel in. Als die stekkertjes trouwens universeel zouden zijn, zou dat volgens mij ook wel handig zijn.
seomezeor op 17-01-2012 16:09
Het weet wat hè, die mobieltjes. Nou ja, 'mobieltje' dekt allang de lading niet meer, het zijn gewoon kleine computertjes.
En wat 'n gedoe dat je niet 'n fatsoenlijke gebruiksaanwijzing kunt vinden, dat is toch één van de eerste dingen waar je naar gaat zoeken.
En even langs de winkel waar je 'm gekocht hebt? Daar word ik ook niet vrolijk van hoor, hier in 't dorp geen phoneshop dus ik moet altijd metde auto of het OV in.
 
Is Marktplaats 'n idee voor al je overgebleven accessoires? Het is ook makkelijk op te sturen.
 
Hoe dan ook, toch maar veel plezier van Eric, ondanks alles! En dat gaat ook lukken!
babbelegoegje op 17-01-2012 16:17
Jaaaah voice-memo zit er op, Janny , zag ik  net ergens. Hoera. Nu moet ik nog even uitzoeken, waar.   Maar moet nu eerst weg.
Liefs....
seomezeor op 18-01-2012 00:34
 
seomezeor op 18-01-2012 00:48
@X 666; Dank je wel! Maar 't is wel frustrerend......
seomezeor op 18-01-2012 00:51
X 666 op 18-01-2012 00:57
Wat nu! Twee keer??? Die halvegare mm heeft bij mij ook langs geweest, meteen geblocked!
babbelegoegje op 18-01-2012 02:18
MM had weer een ander ip nummer dan Satan/Rianne. 
Janny, is ook wel een vreemde link, waar Cliff had moeten staan. Het is ook lastig, dat je niet meteen kunt zien, of het gelukt is, in een reactie. In een eigen nieuw logje kun je nog op "bekijken" klikken. Ik heb dat lied 'feest' van The Scene ook nog in een logje in concept staan. Maar ik moet steeds op 'bekijken' klikken om hem even te beluisteren.

X, bedankt voor je hulp. Fijn, dat je net even langs kwam.
seomezeor op 18-01-2012 10:56
Babbel, alles is goedgekomen! Zoals eigenlijk altijd als je maar geduld hebt.
 
@X 666; Ja, had niet gehoeven hè maar dan jeuken m'n vingers......
 
En mensen, blocken! Zonder er 'nlétter aan gespendeerd te hebben,aan anonieme stumpers.
 
Fijne dag!
X 666 op 18-01-2012 11:15
Babbelegoegje & Seomezeo, graag gedaan hoor, alleen spijtig dat punt aangevallen blijft worden met die halvegaren!!! Volgens mij komt dat allemaal van de Xander hoek. Dat is allemaal wel met een bepaalde bedoeling......en dat is geen stumper die voortdurend van IP zit te wijzigen, dat is crapuul!!!
Eva op 18-01-2012 13:24
Zijn ze weer bezig met etteren? Toch wel handig zo'n blokkeer mogelijkheid.
 
Hoe gaat het verder daar Babbel?
 
groetjes,
Eva
seomezeor op 24-01-2012 14:34
Babbel, even iets geheel anders. Ik kreeg 'n privéberichtje van Yvonne maar toen ik het wilde openen las ik dat ik geen toegang had.
 
Ik vermoedde dat het om Hub ging en vond het heel vervelend dat ik het niet kon lezen. Inmiddels weet ik van Wil dat het inderdaad om Hub ging en ik zou ze uiteraard graag 'n prívéberichtje terug willen sturen.
 
Nou, je snapt het al: "Lieve steun en toeverlaat; hoe werkt dat?"
Moet Yvonne zelf instellen dat ik die van haar kan lezen?
En hoe doe ik dat op mijn eigen weblog? Ik wist niet eens dat die mogelijkheid bestond.
 
Ik ga het horen hè?
Lieve groet!
babbelegoegje op 24-01-2012 14:47
Heb je een mailtje gestuurd, Janny.
X op 24-01-2012 14:51
Twee dezelfde Youtube dinges, doe die van mij maar weg Babbelegoegje, het toont zo idioot hè? Groetjes,
seomezeor op 24-01-2012 14:58
YES!!!! XXX
Laatste tweets
,

     

                Let op. Als je in de balk
              een berichtje plaatst, zal
              dit pas te zien zijn, als je
       deze weblog weer opnieuw opent.


     Welkom op mijn weblog.
                    
               Laat je met mijn vinkje
         meeslepen in een wereld vol
          van liefde, fantasie, muziek,
               kunst en romantiek.  
 
           
      
 
           ”"
            Deelnemer aan de OBA
      (Onafhankelijke Bloggers Associatie)(Helder Camara, bisschop uit Brazilie)


  (Er zijn mensen die zo arm zijn,
 het enige wat ze hebben is geld)
 
Frysk - hollânsk wurdboek.
Nederlands-fries woordenboek.
          Type het woord in, dat je
          vertaald wilt hebben en
          klik op het gele cirkeltje.
         Je kunt daarna bij sommige
         woorden links onder op
         afspelen' klikken, om de
         uitspraak ook te horen.  


Another meaning. Stealers Wheel.
 Red red wine. UB40 with Bob Marley.
 
Mijn andere muziek, hier aanklikbaar:

*Placido Domingo & John Denver.
 
                        .
     Vissen in een vissenkom
           houden is ook
        dierenmishandeling


laatste reacties
Rubrieken
Mijn laatste logjes.
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Mijn punt vrienden
Links
Gelinkt door:
spam poison
Free Humming Bird 2 Cursors at www.totallyfreecursors.com
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl