Weet wat je eet met de kerst.
 
 Waarschuwing.
Deze filmpjes bestaan helemaal uit schokkende beelden.Klik deze filmpjes niet aan, als je niet tegen dierenleed kunt. Maar sluit je ogen er niet voor. Want helaas, dan is het er nog steeds. En als je dit op het menu hebt staan, wees dan ook wel zo flink om de filmpjes te bekijken.
Het gaat hier in deze gevallen respectievelijk om varkensvlees, kreeft, ganzen en eendenlever (foie gras) en kippen en kalkoenen.
 
 
 

 
 

Lees meer...   (7 reacties)


De peuterparty.
Druk, allemaal kleine vriendjes, zes, maar ja, krijg die maar eens allemaal samen in beeld, hé, de oppasmama, opa's, oma's tantes, omes, neefje, vrienden, hond van vrienden, een schattige pup. En Ate maar cadeautjes uitpakken, eigenlijk veel te veel voor op één dag. Maar ja, je bent maar één keer per jaar jarig hé.  En gelukkig is Ate 'gewoon gebleven.

Reacties (11)

http://mariondriessen.wordpress.com/2013/05/29/verbeeld-een-verhaal-in-zes-woorden-huisdieren/

Verbeeld een Verhaal in Zes Woorden: Huisdieren


 

 Weer legkorrels jongens, piepte hij teleurgesteld,


 

 

 

 

 Reacties (79)

Omdat ik absoluut niet van plan ben om het koningslied mee te zingen, heb ik Willem Alexander maar even netjes gebeld om het af te zeggen. Hierbij ons gesprek:

 

B: Hallo, met Babbelegoegje,

W.A:  Ja, met Willem Alexander, waar ken ik u van?

B: Ik ben één van je onderdanen, mag ik Willem zeggen?

W. A:  Ja hoor, ik ben geen proto... eh even mijn briefje erbij pakken.. protocolfetisjist. Of was ik dat nou juist wel...nou ja, zeg eerst maar Willem, ga ik straks nog wel even aan mijn moeder vragen.

B: Weet je Willem, ik bel je even over dat lied. Ik wil me graag even afmelden. Het spijt me, maar ik kan het niet meezingen, het is niets persoonlijks hoor. ik hoop niet dat je het erg vindt.

W.A.: als je het af wilt zeggen, moet je geloof ik bij Joop van der Ende zijn. Ik vind het niet zo erg, want er zijn denk ik, nog wel genoeg  mensen, wel vijf procent van mijn volk, geloof ik, die het uit volle borst en overtuiging  mee zullen gaan zingen. Maar mag ik vragen waarom jij niet mee kunt zingen? Last van je keel?

B: Nee dat niet, maar ik kan geen lied zingen over dingen, die ik niet waar ga maken. Waar ik niet achter sta, die ik niet meen. Kijk, die eerste twee zinnen heb ik inhoudelijk geen bezwaar tegen hoor. 'Daar sta je dan, op de dag die je wist dat zou komen' ofzo. Daar wil ik nog wel in mee gaan. Maar ik ga echt geen dijk voor je bouwen, zeker niet met blote handen, Je hoeft me ook niet te laten weten, wat je droomt en ik zal zeker niet zorgen, dat jouw dromen waar worden. En ik ga ook niet strijden tot het jou aan niets ontbreekt. Ik bedoel, als het je met dat salaris nou nog aan iets ontbreekt, dan klop jij ook maar aan bij Rutte en Samsom. Anders ga je ook maar demonstreren. Dat gaan wij ook doen voor die flex arbeiders, die eerst zijn ontslagen en toen op een nul urencontract weer zijn aangenomen voor een onzeker aantal uren en een kutsalaris. Verder vertik ik het ook , om 's morgens meteen stamppot te eten als ik wakker word en zeker niet met de W van worst, want ik ben ook nog vegetariër. Dat (drijf)plezierjagen van jullie zit me dus ook al behoorlijk dwars. Kijk, ik ben geen politicus, dus ik ga geen dingen beloven in zo'n psalm, die ik toch niet uit ga voeren. Ministers kunnen dat, die kunnen een eed afleggen en trouw aan de koning, aan jou dus, zweren  en je daarna rustig je taken op regeringsgebied afnemen en je een ceremoniele rol laten spelen.  Maar dat druist dus dwars tegen mijn oprechte friese hart in.

W.A.: Nou Babbelegoegje, dat vind ik niet zo erg hoor. Ik heb al gezegd, dat ik dat lintjes knippen ook best wel interessant werk vind.

B.: Ja, dan zou je salaris natuurlijk ook wel wat naar beneden kunnen. Misschien een flex contract?

W.A.: Maar ik heb ook wel onkosten hoor. Zo moesten wij een paar jaar geleden zelf de achterstallige onderhoudskosten betalen aan ons privéjacht, 'de groene draeck'. Dat kostte mijn moeder toen 326.000 euro. Gelukkig blijft het ministerie van defensie van jullie belastinggeld wel het reguliere onderhoud aan onze boot betalen: 47.000 euro dit jaar, waar ik jullie ook echt wel dankbaar voor ben.  En als kabinet Rutte besluit, dat ik minder salaris krijg, of belasting moet gaan betalen, dan zal ik personeel moeten ontslaan en dat is ook niet gunstig voor de werkgelegenheid en de economie. Daar moet Rutte zich wel goed rekenschap van geven.

B.: En ik snap ook best wel, dat jullie een groot huis hebben om schoon te houden.

Maar aan de andere kant, als je dan toch geen inwonend personeel meer hebt, kun je ook wel een wat kleiner huis kopen, dat zei Rutte ook, 'koop een huis'. Toevallig weet ik nog wel iemand, Que heet ze, die een leuk huisje te koop heeft.

W.A.: Ik heb natuurlijk wel wat ruimte nodig  voor mijn spulletjes. En voor de jurken en hoeden van Maxima en de meisjes en voor de cadeautjes,  Paul de Leeuw komt geloof ik ook nog  heel veel cadeautjes brengen in een oranje busje.  Maar goed, ik ga je nu ophangen hoor.

 B.: Oké, anders wordt het ook een duur gesprek, hé. En o ja, ik moest je nog wel even de groeten doen van Hanny.  En gefeliciteerd met je verjaardag en een gezellige feestdag gewenst.

 W.A.: Dankjewel, En doe haar maar even de groetjes terug...daag.

tuut..tuut..tuut..tuut..


Reacties (202)
Laatste tweets
,

     

                Let op. Als je in de balk
              een berichtje plaatst, zal
              dit pas te zien zijn, als je
       deze weblog weer opnieuw opent.


     Welkom op mijn weblog.
                    
               Laat je met mijn vinkje
         meeslepen in een wereld vol
          van liefde, fantasie, muziek,
               kunst en romantiek.  
 
           
      
 
           ”"
            Deelnemer aan de OBA
      (Onafhankelijke Bloggers Associatie)(Helder Camara, bisschop uit Brazilie)


  (Er zijn mensen die zo arm zijn,
 het enige wat ze hebben is geld)
 
Frysk - hollânsk wurdboek.
Nederlands-fries woordenboek.
          Type het woord in, dat je
          vertaald wilt hebben en
          klik op het gele cirkeltje.
         Je kunt daarna bij sommige
         woorden links onder op
         afspelen' klikken, om de
         uitspraak ook te horen.  


Another meaning. Stealers Wheel.
 Red red wine. UB40 with Bob Marley.
 
Mijn andere muziek, hier aanklikbaar:

*Placido Domingo & John Denver.
 
                        .
     Vissen in een vissenkom
           houden is ook
        dierenmishandeling


laatste reacties
Rubrieken
Mijn laatste logjes.
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Mijn punt vrienden
Links
Gelinkt door:
spam poison
Free Humming Bird 2 Cursors at www.totallyfreecursors.com
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl